Tapiolan Hongan kapteeni Tuomas Iisalo on pelaamisensa ohella myös joukkueen fysiikkavalmentaja. Iisalon mielestä roolien yhteensovittaminen on sujunut hyvin.

Iisalon työpanos kohdistuu pääasiassa harjoitustapahtumiin.

– Se on aika haastava rooli. Otteluissa olen mukana pelkästään pelaajana, mutta harjoituksissa minulla on erinäisiä tehtäviä. Olen tottunut tekemään niitä aiemminkin, mutta nyt ne on kirjattu paperille työtehtäviksi, Iisalo valottaa SuomiKoris-sivustolle.

– Minulla on joitakin vastuita tukiharjoittelussa sekä lämmittelyissä ja jäähdyttelyissä. Lisäksi Pekka [Salminen] haluaa, että olen vastuussa kuormituksen seuraamisesta, etten vain seuraa omaa kroppaani, vaan autan myös siinä muiden osalta. Se on mielenkiintoista ja haastavaa työtä, jatkaa Iisalo.

Honka on aloittanut kautensa vahvasti nappaamalla kolme voittoa.