Bisons avasi Eurocupin hienosti voitolla yli 6000 katsojan edessä. Bisonsin Ville Mäkäläinen ei ollut missään vaiheessa huolissaan johdon haihtumisesta ilmaan.

Mäkäläinen ei myöntänyt jännittäneensä peliä, vaan nautti hienosta koristapahtumasta.

– Ei ollut alkujännitystä tänään. Enemmän tästä nautti, että pääsi pelaamaan Suomen legendaarisimpaan halliin. Paljon yleisöä, livebändi soittaa, niin mikäs täällä pelatessa, Mäkäläinen heitti ottelun jälkeen SuomiKoris-sivustolle.

Bisonsin puolustus pelasi erinomaisesti ja erityisesti toisella neljänneksellä se piti vastustajansa aisoissa. Loimaalaisilla oli etsikkoaikansa lähteä karkumatkalle, mutta hyökkäyspään virheet vesittivät repäisyn. Mäkäläinen luotti kuitenkin joukkueen vireen pitävän.

– Meille tarjottiin mahdollisuutta lähteä karkuun, mutta sitten tuli vähän turhia menetyksiä. Asettelimme itse vähän liikaa palloa, kun olisi pitänyt itse ratkaista ja sitä kautta tuli menetyksiä. Meidän puolustus piti kuitenkin koko ajan, vaikka he vetivät muutaman aika kovan kolmosen ja pääsivät takaisin peliin. Ei tullut missään vaiheessa sellaista fiilistä, että he tulisivat ohi. Peli oli koko ajan meidän hallussa, Mäkäläinen analysoi.

Maajoukkuerinkiin kuuluva Mäkäläinen pelasi ottelussa 11 minuuttia, mutta ei valita suhteellisen vähäisistä peliminuuteista.

– Näitä pelejä ei pääse pelaamaan kuin hyvissä joukkueissa ja siihen pitää tottua. Silloin kun pääsee kentälle, niin pitää tuoda energiaa ja antaa kaikkensa. Puolustus merkkaa näissä peleissä tosi paljon kuten nähdään. Tästä pitää nauttia, Mäkäläinen päätti.

Salttu Forsström