Honka hakee kolmen kotivoiton jatkoksi pisteitä vieraskentältä, mutta Mansikka-aholla voittaminen ei ole koskaan helppoa. Joukkueessa on lisäksi loukkaantumishuolia ja sunnuntaina kentällä nähdään todennäköisesti hieman vajaalukuinen Honka.

– Kauden ensimmäinen vieraspeli on aina uusi haaste ja uuden opettelemista. Lisäksi loukkaantumiset ovat riesana, mutta niiden taakse ei mennä piiloon, Hongan päävalmentaja Pekka Salminen toteaa Hongan sivuilla.

Honka on aloittanut kauden kerrassaan hienosti kolmella voitolla kotiyleisön edessä. Sunnuntain vastustaja Kouvot on aloittanut sarjan päinvastaisesti Hongan kanssa – kolmella tappiolla.

– Uskoisin, että Kouvojen tekemiset ovat meillä kohtuullisen hyvin tiedossa. Joukkue juoksee palloscreeniä palloscreenin perään upealla toteutuksella ja erittäin kurinalaisesti. Meillä tulee olemaan muutama eri suunnitelma näiden screenien puolustukseen ja yritämme sillä tavalla sotkea kotijoukkueen peliä. Kolmikko [Frankie] Sullivan, [Ilari] Seppälä ja Lawrence Wright ovat tekijämiehiä ja heidän tekemiseen tulemme keskittymään oikein kunnolla, Salminen suunnittelee

Takamies Villematti Kopio on Salmisen kanssa samoilla linjoilla.

– Kouvojen hyökkäyspeli on joiltain osin aika samantyyppistä kun meidänkin. He pelaavat organisoidusti ja haluavat luoda tilanteita palloscreenien kautta, joten avainasemassa tulee olemaan palloscreenpuolustus sekä puolustuslevypallot, Kopio toteaa.