Bisonsin lisäksi myös muita suomalaisia nähtiin Eurocupin parketeilla, kun Petteri Koponen, Sasu Salin ja Gerald Lee junior. Koposen Himki haki vierasvoiton, kun taas Salin ja Lee kokivat niukat tappiot.

Himki kohtasi Lukoil Academic Sofian ja otti avausvoittonsa 85-79-numeroin. Koposella ei ollut ihan paras päivänsä, sillä 21 minuutissa hän teki viisi pistettä, sai viisi syöttöä ja viisi virhettä.

Leen Ploiesti taipui kotikentällään Pinar Karsiyakalle 72-80. Vahvasti viime aikoina pelannut Lee pelasi ottelussa 15 minuuttia ja nosti kolme pistettä.

Salinin Olimpija koki toisen niukan tappion muutaman päivän sisään, kun Lyonille 56-64. Vielä muutama minuutti ennen loppua Olimpija johti vielä peliä, mutta kotijoukkue oli vahvempi päätösminuuteilla. Salin merkkautti 34 minuutissa seitsemän pistettä.

Kaikilla suomalaispelaajien joukkueilla on nyt yksi voitto ja yksi tappio.