Korisliigassa on jälleen täysi tohina päällä seuraavina päivinä, kun perjantain ja maanantain välillä pelataan kuusi ottelua.

Kierros alkaa perjantaina, kun Lappeenrannan Namika hakee kauden avausvoittoaan isännöimällä Korihaita. Korihait sen sijaan hakee ottelussa kauden ensimmäistä vierasvoittoaan.

Yksi voittoputki päättyy lauantaina

Lauantaina mielenkiinto kohdistuu Espooseen jossa kohtaavat Honka ja Pyrintö. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki tähän mennessä pelaamaansa viisi ottelua. Pyrintö on lisäksi tulessa maanantaina, sillä se kohtaa KTP:n. Vahvan alkukauden pelannut Antero Lehto tietääkin edessä olevien otteluiden mielenkiinnon.

– Nämä ovat mielenkiintoisia otteluita ja näissä meillä on hyvä tilaisuus nähdä missä mennään. Eritoten lauantain peli on mielenkiintoinen, sillä sen jälkeen jommallakummalla joukkueella on tappio. Sen jälkeen on mielenkiintoista nähdä miten siihen reagoidaan ja miten hävinnyt joukkue antaa sen vaikuttaa, Lehto pohtii SuomiKoris-sivustolle.

Sarjanousija Honka on pelannut väkevän alkukauden, mutta se ei ole tullut Lehdolle puskista.

– En ole yllättynyt Hongan peleistä. Heillä on laadukkaat ulkomaalaispelaajat ja fantastinen joukkue. On hienoa, että pääkaupunkiseudulta on vihdoin joukkue mukana Korisliigassa.

Erityisesti Ronnie Clark on ollut kolmessa edellispelissä pysäyttämätön ja tehnyt kolmessa peräkkäisessä pelissä yli 30 pistettä. Viimeksi Korihaita vastaan syntyi 37 pistettä hurjalla heittoprosentilla.

– Viimeisen parin pelin perusteella, jos pysäytät Clarkin, niin sillä pääsee jo aika pitkälle. En ole hirveästi nähnyt heidän pelejään, mutta myös ulkopuolelta löytyy korintekovoimaa. Kokenut Tuomas Iisalo ja Villematti Kopio ovat laadukkaita pelaajia ja lisäksi tulevia lupaavia pelaajia joista hyvän illan sattuessa kuka tahansa voi upottaa hyvin koreja, Lehto varoittaa.

Lauantaina pelataan kaksi muutakin ottelua. Bisons pyrkii jatkamaan voittokulkuaan, kun se matkustaa Saloon Vilppaan vieraaksi. Korikobrat sen sijaan hakee ensimmäistä voittoaan, kun se isännöi Namika Lahtea.

Sunnuntaina ja maanantaina yhdet ottelut

Sunnuntaina Kouvot pyrkii avaamaan voittotilinsä, kun se kohtaa kotikentällään Kauhajoen Karhun. Maanantaina Pyrintö on taas tulessa, kun Pyynikille matkaa KTP.