NBA:ssa pelattiin yöllä kuusi ottelua. Miami palasi voittojen tielle kuten teki myös Lakers. Minnesota haki maukkaan voiton New Yorkista.

Minnesotan Kevin Love pelasi huippupelin, kun hän pussitti yhteensä 32 pistettä ja otti 15 levypalloa Minnesotan hakiessa pisteet New Yorkista. Love oli myös koko illan paras pistenikkari. Ricky Rubio jakoi minnesotalaisille 10 korisyöttöä. Kevin Durantin huippuvire johdatti Oklahoma Cityn voittoon Phoenixista. Durant mätti pisteitä 33 edestä. Samassa ottelussa myös Russell Westbrook palasi pelikentille ja onnistui heti 21 pisteen edestä. Phoenixin puolelta Eric Bledsoe antoi peräti 14 korisyöttöä.

Miami katkaisi LeBron Jamesin johdolla parin ottelun tappioputkensa. James oli joukkueensa tehokkain 25 pisteellä.

NBA:n yön tulokset:
Detroit-Boston 87-77
Miami-Washington 103-93
Orlando-Brooklyn 107-86
Oklahoma City-Phoenix 103-96
New York-Minnesota 100-109
Lakers-Atlanta 105-103