Korisliigassa pelataan keskiviikon ja torstain aikana yhteensä kolme ottelua. Keskiviikkona ohjelmassa on kaksi ottelua ja torstaina yksi.

Keskiviikkona huomio kiinnittyy erityisesti Kotkaan, jossa KTP isännöi Karhua. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen Kauhajoella ja tuolloin KTP aiheutti Karhulle sen tähän mennessä ainoan tappion.

– Se helpottaa, että olemme pelanneet heitä vastaan jo kertaalleen, KTP:n päävalmentaja Sami Toiviainen myöntää SuomiKorikselle.

Toiviainen tietää keinot millä Karhu saadaan kesytettyä.

– Heitä ei saa päästää juoksemaan, vaan heidät on pakotettava 5-5-peliin.

KTP:n joukkue on muuttunut hieman viime kohtaamisesta, sillä Ryan Ayers on liittynyt uutena joukkueeseen. Toiviaisen mukaan joukkueet tuntevat toisensa kuitenkin hyvin.

– Molemmat ovat toisilleen varmasti riittävän tuttuja. Ayers on vähän erilainen pelaaja kuin [Sefton] Barrett, sillä Ayers on parempi heittäjä. Vastustajan peli on varmasti hyvin molemmilla muistissa ja tiedossa ja se kumpi toteuttaa omaa peliään paremmin, on vahvoilla voittaa ottelu, Toiviainen miettii.

Keskiviikon toisessa kohtaamisessa iskevät yhteen Vilpas ja Namika Lahti. Lapuan Korikobrat hakee ensimmäistä voittoaan, kun se isännöi Korihaita torstain ainoassa Korisliigan ottelussa.