KTP-Basket tulitti Kauhajoen Karhun kumoon kauden ennätyspisteillään 110-72. Laajalla rintamalla onnistuneen KTP:n ykköseksi nousi sentteri Chris Owens, mutta myös pelintekijä Sharaud Curry pelasi vahvan ottelun.

KTP esiintyi kokonaisuudessaan 1150-päiselle kotiyleisölle vakuuttavasti, ollen vastustajaansa selkeästi parempi molemmissa päissä kenttää. Ryan McDaden liittyminen joukkueeseen on aiheuttanut positiivisen ilmiön: Joka jätkä haluaa näyttää treeneissä parastaan ja ansaita pelipaikkansa. Varsinkin Owensin otteissa oli nähtävissä ennennäkemätöntä virtaa.

– Olemme päässeet harjoittelemaan terveenä ja hyvin ja tässä tulos. Sanoin jätkille tuovani joka viikko treeneihin uuden kaverin jos intensiteetti nousee näin kovalle tasolle, KTP:n valmentaja Sami Toiviainen heitti KTP:n sivujen mukaan.

Toiviainen nosti esiin junioreiden ehjän esityksen, sillä pelin taso ei tippunut kakkosviisikollakaan. Eniten Toiviaista miellytti kuitenkin Owensin väkevä esitys.

– Tuollainen 4-5-paikkojen pelaaja menee päästä päähän kuin hirvi. Tuohan se meille paljon vaihtoehtoja, Toiviainen jatkoi.