KTP aloitti EuroChallengen upealla voitolla, kun se kaatoi italialaisen Reggio Emilian kotikentällään. KTP otti huikean voiton 75-71 (37-32).

Vieraat voittivat ensimmäisen neljänneksen 20-16, mutta KTP pelasi hienon toisen jakson ja se meni tauolle viiden pisteen johdossa. Erityisesti Michael Poundsin käsi ei tärissyt kovissakaan paikoissa ja Chris Owens esitti muutaman maailmanluokan korin. Heti kolmannen neljänneksen alkuun Reggio Emilia tuli vahvasti ja kiri nopeasti KTP:n eron kiinni ja viimeiselle neljännekselle mentiin italialaisten johdossa. Tahti jatkui samana viimeisen neljänneksen puoliväliin, jonka jälkeen KTP nousi ottelussa johtoon. Sharaud Curry, Jukka Matinen ja Owens olivat ratkaisuhetkellä täyttä rautaa eikä vierasjoukkue päässyt uhittelemaan KTP:n voittoa. Näin KTP aloitti EuroChallenge urakkansa upeasti.

Kotijoukkueen paras pistemies oli 27 pistettä upottanut Owens ja Curry ylsi 13 pisteeseen. Curry jakeli myös seitsemän korisyöttöä. Vastustajan paras pistemies oli vielä viime kaudella NBA:ssa pelannut ja muutaman kerran myös NBA:n donkkikilpailuun osallistunut James White 19 pisteellä. Greg Brenner nosti 18 pistettä ja otti 12 levypalloa. Coby Karl sai kasaan 11 pistettä.