KTP ei pystynyt nappaamaan toista kotivoittoa EuroChallengessa, kun se taipui Belgian suurseura Okapi Aalstarille 74-77 (41-35).

Ensimmäinen jakso mentiin tasatuloksessa, mutta toinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa. Kolmannella jaksolla KTP menetti otettaan ja belgialaiset kirivät eron kiinni ja viimeiselle neljännekselle mentiin tasatilanteessa. Viimeistä neljännestä kotkalaiset johtivat parhaimmillaan neljällä pisteellä, mutta jakson puolivälissä ote siirtyi vieraille ja Aalstar meni ottelussa johtoon. Ottelussa nähtiin jännittävät loppuhetket, kun Joonas Lehtoranta nosti KTP:n pisteen päähän, kun 21 sekuntia oli jäljellä. Lee Cummards pisti kuitenkin molemmat vaparinsa sisään ja ero kasvoi kolmeen. KTP sai mahdollisuuden vielä tulla tasoihin, mutta ikävä kyllä Jukka Matinen ja Ryan Ayers eivät saaneet kolmosia sisään ja näin belgialaiset juhlivat voittoa.

Ayers ylsi ottelussa tupla-tuplaan 20 pisteellä ja 10 levypallolla. Paluun kentille tehnyt Sefton Barrett teki 13 pistettä ja Chris Owens ja Jukka Matinen ylsivät 10.