Korikobrat kärsi niukan tappion lauantaina Vilppaalle, kun lapualaiset taipuivat jatkoajalla. Viidestä viime ottelustaan Korikobrat on hävinnyt neljä vain muutamien pisteiden erolla.

Korikobrat pääsi kokeilemaan ottelussa voittokoria, mutta tälläkin kertaa Korikobrat joutui nuolemaan haavojaan ottelun jälkeen.

– Taktiikkana oli pelata kovaa ja ottaa Vilppaan hyökkäyslevypallot pois. Emme siinä avausjaksolla onnistuneet, toisella sulkupeli oli parempaa. Kaksi heittoa saatiin voitosta, lopussa pallo pyöri Vilppaalle, Jussi Turja harmitteli Salon Vilppaan tiedotteen mukaan.

Kolmatta peliään päävalmentaja toiminut Derrick Crayton myönsi, että niukat tappiot syövät miestä.

– Molemmat joukkueet taistelivat hyvin. Meidän 24 pallonmenetystä on aivan liikaa, etenkin vieraskentällä. Olen melko tyytyväinen perjantaina saapuneen Jesse Perryn peliin, vaikka ensimmäisellä puoliajalla oli vielä hakemista. Cedric Latimeria kaivataan mukaan, totesi Crayton.