Kierrosennakko: Kouvot tuorein voimin avausvoittoa hakemaan

Tiistaina ja keskiviikon aikana pelataan yhteensä neljä ottelua. Keskiviikkona Lapualla pelataan tärkeistä pisteistä, kun sarjan hännillä olevat Korikobrat ja Kouvot iskevät yhteen.

Tiistain ainoassa ottelussa Kataja saa kotikentälleen vastaansa Salon Vilppaan. Keskiviikkona sen sijaan Kouvot matkustaa Lapualle kohtaamaan Korisliigan jumbofinaalissa Lapuan Korikobrat. Kouvot pääsee otteluun tuorein voimin, sillä sen edellinen ottelu oli kaksi viikkoa sitten ja lisäksi joukkueeseen on liittynyt kaksi uutta pelimiestä, kun Justin Hawkins ja Cliff Colimon ovat liittyneet kouvolalaisten mukaan. Samanaikaisesti Lawrence Wrightin sopimus on irtisanottu.

– Pääsemme lähtemään otteluun terveenä ja hyvin harjoitelleena. Meillä on 1-2 uutta pelaajaa kokoonpanossa ja sen vuoksi olemme menneet ihan perusharjoitteita läpi, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen valottaa.

Kouvot on hävinnyt kaikki ottelunsa tähän mennessä.

– En osaa sanoa miten avausvoitto vaikuttaisi, mutta kyllähän joka lajissa ensimmäinen piste, ensimmäinen maali, ensimmäinen voitto varmasti vaikuttaa positiivisella tavalla. Meillä on mielenkiintoiset ensimmäiset 11 peliä, sillä seitsemän niistä on vieraissa ja neljä kotona. Kotiottelut ovat lisäksi kaikki kärkijoukkueita vastaan ja vieraspelit sitten meidän päävastustajia vastaan. Olisi hyvä jos nyt saisimme voittotilin avattua, Lehtonen muistuttaa.

Korikobrat on ehtinyt jo kauden aikana vaihtaa valmentajaa ja on neljässä viime ottelussaan kokenut muutaman kirvelevän tappion. Kokonaisuudessaan lapualaisilla on tilillään vain yksi voitto tältä kaudelta.

– Korisliigassa ei ole yhtään huonoa joukkuetta. On vain hyviä ja parempia joukkueita. Tämä on iso peli myös Korikobrille.

Keskiviikon muissa otteluissa Pyrintö matkustaa Namika Lahden vieraaksi ja Lappeenrannan Namika isännöi Tapiolan Honkaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.