Bisonsilla on edessään tärkeä Eurocupin ottelu keskiviikkona Pietarissa, kun se kohtaa vieraissa Spartakin. Molemmat joukkueet tarvitsevat ottelusta voiton pitääkseen jatkohaaveensa hengissä.

Bisons matkusti Pietariin junalla, mutta suhteellisen lyhyestä välimatkasta huolimatta vierasmatkalla on omat rasitteensa.

– Ei tämä ole niin helppoa, vaikka tämä on periaatteessa meidän lyhyin vierasmatkamme. Aikaero on kaksi tuntia ja se asettaa omat haasteensa meille, päävalmentaja Greg Gibson muistuttaa Suomen aikaa kello 18.00 alkavasta ottelusta.

Joukkueiden edelliskohtaamisessa Bisons oli vahvempi pisteellä. Pietarilaisjoukkue on kuitenkin vahvistunut sen jälkeen. Gibsonin mukaan Bisons ei kuitenkaan lähde muuttamaan omaa peliään vastustajan mukaan.

– Emme aio muuttaa mitään ja yritämme tehdä parhaamme. Spartak on pelannut viime aikoina todella hyvin ja heillä on uusi pelaaja, Joshua Bostic. Hän tuo joukkueen peliin uuden ulottuvuuden. Tämä on tietenkin molemmille tärkeä peli ja molemmat haluavat voittaa. Emme kuitenkaan ota lisäpaineita pelistä, Gibson toteaa SuomiKoris-sivustolle.

– Spartak on todella kova joukkue, mutta emme keskity vain yksittäisiin asioihin. Heillä on kolme pelaajaa jotka kykenevät isoihin pisteisiin. [Donald] McGraph on hyvä takakentällä ja Jared Horman on sisällä vahva fyysinen. Heillä on hyvä ja monipuolinen joukkue ja meidän pitää pystyä vastaamaan heidän peliinsä.

Voitto joukkueiden edelliskohtaamisesta luo myös pohjaa keskiviikkoillan kamppailuun.

– Tietenkin voitto edellisestä ottelusta toi lisää itseluottamusta ja mielestäni meidän olisi pitänyt voittaa suuremmalla pistemäärällä kuin yksi. Olimme parempia siinä pelissä ja pelasimme hyvin. Se antaa meille hyvät lähtökohdat tähän otteluun, mutta helppoa peliä ei ole tiedossa.

Salttu Forsström