Petteri Koposen Himki varmisti lohkovoiton Eurocupissa ja Sasu Salinin Olimpija tarrasi tiukasti kiinni lohkovoittoon. Gerald Lee juniorin Ploiestin haaveet jatkopaikasta sen sijaan murenivat tappioon.

Himki ei antanut lohkon kärkikamppailussa Pinar Karsiyakalle mitään mahdollisuuksia, kun se voitti sen vieraissa selvästi 95-76. Koponen kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon pussittamalla joukkueensa toiseksi korkeimman pistemäärän 14. Koposen sihti oli kohdillaan, kun hän upotti viidestä kolmosyrityksestään neljä sisään.

Olimpija otti etulyöntiaseman lohkon kärkitaistelussa, kun se voitti toisen kärkijoukkue Ulmin kotonaan 74-61. Salin saalisti tällä kertaa viisi pistettä. Olimpija ja Ulm ovat tasapisteissä ennen päätöskierrosta, mutta Olimpijalla on parempi keskinäinen korisuhde, joten se on etulyöntiasemassa jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin.

Ploiestin mahdollisuudet jatkoon menivät, kun se hävisi kohtalon ottelussa Hapoel Jerusalemille 69-77. Lee nosti kahdeksan pistettä ja otti 10 levypalloa.