Biisonilauma vaelsi sunnuntaina Kouvolaan Kouvojen vieraaksi. Vaikka isännät laittoivatkin hanttiin, ei heistäkään ollut vauhkoontuneen lauman voittoputken katkaisijaksi.

Ottelu eteni tiukasti aina kolmannelle jaksolle saakka jonka Bisons voitti 18-11 ja repäisi pienen, mutta ratkaisevan eron.

– Kolmannella jaksolla saatiin puolustuksella pidettyä Kouvot 11 pisteessä. Niin kuin koko kauden on ollut, kun puolustuksemme toimii hyvällä tasolla, saamme heikommankin heittopäivän anteeksi, Bisonsin apuvalmentaja Joonas Iisalo tiivisti ottelun ratkaisun seuran sivuilla.

Heikolla heittopäivällä hän viittasi etenkin Biisonien vapaaheittoprosenttiin, joka jäi 45 prosenttiin.

Vaikka Kouvot pääsi viimeisessä erässä vielä Biisonien tuntumaan, loimaalaisnippu luotti omiensa hermokontrolliin ratkaisuhetkillä.

– Peli oli meidän kontrollissa. Ei minulle, ja tuskin muillekaan, tullut sellaista tunnetta, että me voitaisiin hävitä tämä peli, Iisalo kertoi.

Biisonien tehokkain oli John Williamson (18/8/1/2t). Myös Tuukka Kotti (14/5/6/2t/1r) pelasi hienon ottelun. Antto Nikkarinen (12/2/5/2r) kuritti vanhaa seuraansa hyvin sujuneen viimeisen neljänneksen ansiosta 12 pisteellä. Joonas Iisalo ei halunnut nostaa ketään yksittäistä pelaajaa jalustalle vaan korosti joukkueen roolia.

– Tämä oli joukkueen voitto. Jokainen toi oman panoksensa peliin.