Tampereen Pyrintö ja Namika Lahti kohtasivat tiistaina ainoassa Korisliigan ottelussa. Ottelusta muodostui todellinen jännitysnäytelmä, joka lopulta Pyrintö puristi 82-80 (47-44).

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tiukka. Pyrintö vei nimiinsä ensimmäisen jakson pisteellä ja toisen kahdella pisteellä. Pyrintö tuli ensimmäisille minuuteille vahvemmin, mutta Namika otti 10-0 runin mennen ottelussa johtoon. Pyrintö kuitenkin meni ensimmäiselle huilille johdossa. Toisen puoliajan alku meni pitkälti lahtelaisten komennossa, mutta lopussa Pyrintö nousi taukojohtoon.

Kolmas neljännes mentiin Pyrinnön hallussa ja parhaimmillaan ero oli jo 14 pistettä tamperelaisille. Namika kiri kuitenkin lopussa ja viimeiselle neljännekselle lähdettiin Pyrinnön kahdeksan pisteen johdossa. Viimeisellä jaksolla Namika kuroi eron umpeen ja meni ottelussa johtoon. Viimeiset hetket mentiinkin tasatahtiin. Viimeiselle minuutille mentiin Pyrinnön kolmen pisteen johdossa, mutta Eldar Skamo tasoitti 21 sekuntia ennen loppua. Antero Lehto otti kuitenkin ratkaisijan ohjat käsiinsä ja häntä rikottiin, kun 11 sekuntia oli jäljellä. Lehto ei erehtynyt, vaan upotti molemmat vaparit sisään ja näin Pyrinnön kotitili pysyi puhtaana.

Lehto oli yhdessä BJ Raymondin kanssa Pyrinnön parhaat pistemiehet 17 pisteellä. Kelvin Lewis ylsi 15 pisteeseen, Damon Williams 11 ja Petri Heinonen 10. Lahtelaisten ykkösmies oli 22 pistettä upottanut Robert Arnold ja Storm Warren sai kasaan hienosti 18. Dan Oppland kokosi 15 pinnaa ja Skamo 11.