Bisons löysi Billy Keysille seuraajan. Hänen nimensä on Aubrey Coleman. Coleman on 26-vuotias yhdysvaltalainen combo-guard.

Hän kävi collegensa Houstonissa. Yliopistossa hän teki kaudella 2009-10 pisteitä keskiarvolla 25,6 per peli ja kahmi levypalloja 7,4 kappaleen keskiarvolla. Tuolloin pistekeskiarvo oli koko NCAA:n kauden korkein.

Kaudella 2011-12 Coleman pelasi Italian Serie A:ssa Angelico Biellan riveissä. Tuolla kaudella Colemanin pistekeskiarvo oli 17,8, joka oikeutti pistepörssin toiseen sijaan.

Coleman on pelannut myös Ranskassa ja Tshekissä. Tällä kaudella hän pelasi jälleen Italiassa, tällä kertaa Cimberio Varesen joukkueessa. Cimberio Varese pelasi Serie A:n lisäksi Eurocupia, jossa Colemanin pistekeskiarvo oli 15 pistettä. Jotain Colemanin tasosta kertoo sekin, että hän on pelannut myös Italian Serie A:n all-stars-pelissä.

Biisonien valmennusjohto on innoissaan uudesta vahvistuksesta.

– Hän on luontainen scoraaja, joka on erittäin räjähtävä ja nopea. Tämän lisäksi hän on hyvä luomaan tekopaikkoja muille. Hänen pitäisi nopeutensa ansiosta sopia myös meidän aktiiviseen puolustukseemme, tehden meistä entistä paremman joukkueen, Joonas Iisalo kertoi Bisonsin sivuilla.