Kouvot pisti tiukasti hanttiin Bisonsille, mutta se ei kuitenkaan riittänyt, kun kouvolalaiset hävisivät lopulta 67-77.

Bisons voitti ottelussa levypallot jopa hieman yllättäen, mutta lopulta varsin selvällä erolla (45-33). Hyökkäyslevypalloja loimaalaiset nappasivat 10 (16-6) Kouvoja enemmän ja käyttivät lisäyrityksensä mainiosti edukseen.

– Saatiin hyvin stoppeja, mutta ei saatu puolustuslevypalloja. Loimaa pääsi yrittämään niin monta kertaa hyökkäyslevypalloistaan enemmän kuin me, että heidän vähän heikompi heittoprosentti riitti tänään voittoon, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen pohtii ottelun ratkaisuja Kouvojen sivuilla.

Lehtonen löysi parannettavaa myös hyökkäyspelaamisesta.

– Kolmannen jakson alkuun olen hyvin pettynyt meidän joukkueen osalta. Tuntui siltä, että kun ei päästy toisella jaksolla isompaan johtoon, niin tuli taas sellainen pakottava tarve osalle pelaajista, että nyt juuri minun pitää ratkaista tämä peli. Lähdettiin sitten hyökkäyksen joukkuekonseptissa aika lailla karkuun. Lisäksi toisella puoliajalla meidän hyökkäys oli niin staattista, että kukaan ei päässyt liikkeelle vaan pallo jäi meidän kolmen takamiehen käteen ja he pompottelivat sitä sitten liikaa, Lehtonen analysoi.