Lahden Namika luhistui Vilppaan vieraana Salossa ja lopulta lahtelaisille oli saldona 32 pisteen tappio. Lahtelaisten päävalmentaja Ilkka Palviaiselta ei juuri ilosanoja löytynyt ottelun jälkeen.

Ensimmäinen puoliaika sujui vielä tasaisissa merkeissä, mutta toisella Vilpas oli selvästi vieraitaan edellä. Palviainen ei lähtenyt selittelemään omiensa romahdusta.

– Vilppaalta erittäin vahva toisen puoliajan esitys. Valmistautuminen oli hyvä ja tulimme peliin hyvällä rytmillä. Hallittiin pelin alkua täysin, mutta sitten paletti sekosi ja bensa loppui totaalisesti. Sen jälkeen ränni on aika kova, kun tullaan alaspäin. Otan täyden vastuun esityksestä. Koin itseni riittämättömäksi, etten pystynyt tekemään herättävää liikettä. Elämme parhaillaan vaikeaa vaihetta ja vaikeilla hetkillä tarvitaan pelaajia, jotka johtavat porukkaa teoilla ja sanoilla, harmitteli Palviainen Vilppaan tiedotteen mukaan.

Namikan Storm Warren ei vierittänyt syytä Palviaisen niskaan.

– Hyvä alku, mutta romahdimme henkisesti toisella puoliajalla. Olimme jatkuvasti myöhässä emmekä puhuneet tarpeeksi. Coach teki hommansa otteluun valmistautumisessa, mutta hän ei voi olla kentän puolella pistämässä miehiä oikeille paikoille, pohti Lahden parhaana palkittu Warren.