Korisliigassa pelattiin perjantaina kolme ottelua. Kataja venytti voittoputkensa jo yhdeksään otteluun ja Pyrintö on edelleen kotonaan tappioitta. Kouvot otti pudotuspelipaikkaa ajatellen tärkeän voiton.

Kataja otti jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa kukistamalla vieraskentällä Korihait 82-73 (43-38). Kataja aloitti ottelun vahvasti vieden ensimmäisen jakson nimiinsä, mutta Korihait iski takaisin toisella. Toinen puoliaika oli hienoisesti Katajan heiniä ja näin pisteet matkasivat Joensuuhun. Alex Wesby oli Katajan tehokkain 21 pisteellä ja yli 10 ylsivät myös Mike Morrison (14), Teemu Rannikko (11), Sami Lehtoranta (10) ja Antti Kanervo (10). Chase Stanback oli Korihaiden pistehai 23 pisteellä ja James Padgett (20) sekä Mikko Jalonen (10) saalistivat myös kaksinumeroiset.

Kierroksen kärkikamppailussa Pyrintö piti kotitilinsä puhtaana, kun se kaatoi KTP:n 91-86 (51-41). Pyrintö repäisi avausjaksolla 10 pisteen karkumatkan ja KTP pääsi vielä päätösneljänneksellä ohi, mutta Pyrintö oli lopulta ratkaisuhetkillä rautaa ja tamperelaiset ratkaisivat ottelun vapariviivalta. Antero Lehto piti päänsä kylmänä vapareissa ja tahkosi muutenkin 25 pistettä. BJ Raymond kokosi 23 pistettä, Kelvin Lewis 20 ja Damon Williams 13. KTP:n ykkönen oli 23 pistettä upottanut Ryan Ayers, Timo Heinonen (18), Samuli Vanttaja (15) ja tuore tulokas Randall Hanke nosti 10.

Kouvot otti tärkeän voiton Lappeenrannan Namikasta. Kouvolalaiset kukistivat vieraansa 89-81 (37-33). Kouvojen Cliff Colimonin käsi kävi kuumana, kun hän upotti peräti kuusi kolmosta sukkaan kovalla prosentilla ja merkkautti yhteensä 24 pistettä. Gregg Thondique oli korin alla täysin pitelemätön ottamalla peräti 17 levypalloa joista kahdeksan hyökkäyspäässä ja ohessa hän nosti 18 pistettä. Matt Gibson onnistui entistä seuraansa vastaan 15 pisteen edestä ja Ville Kaunisto koristeli tilastoja 14 pisteen edestä. Lappeenrantalaisten tehoista vastasivat Brandon McKnight (25), Todd Brown (23) sekä Antti Niskanen (11).