Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme peliä. Päivän voittajat olivat Bisons, Kauhajoen Karhu sekä Kouvot.

Bisons kaatoi kotikentällään Lapuan Korikobrat pistein 98-85. Ottelun puolivälissä peli oli vielä tasan, mutta kotijoukkue karkasi voittoon kahden viimeisen neljänneksen aikana. Kentän ykköstykki oli Korikobrien Kyle Fogg, joka tehtaili 33 pistettä. Bisonsin pisterohmu oli Aubrey Coleman 28 pisteellään.

Kauhajoen Karhu voitti kotikentällään Kataja Basketin pistein 90-86. Voittaja ratkesi vasta jatkoajalla, jonka kotijoukkue vei nimiinsä 12-8. Karhun paras pistemies oli Justin Baker, joka teki 19 pistettä. Katajan ykkösmies oli 29 pistettä tehnyt Alex Wesby.

Päivän kolmannessa kamppailussa Kouvot kaatoi vieraskentällä Hongan pistein 100-88. Peli ratkesi vasta viimeisellä neljänneksellä, jonka Kouvot vei yhdeksällä pisteellä. Ronnie Clark teki Hongalle 28 pistettä. Kouvojen paras pistemies oli Matthew Gibson, joka nakutti 29 pistettä.