USA:n yliopistojoukkue Duken ja USA:n koripallomaajoukkueen päävalmentaja Mike Krzyzewski vetää hirmutiliä. Hän on kaikki sarjat mukaan lukien maan parhaiten palkattu valmentaja.

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan ”Coach K” tienaa kaudessa yhteensä noin 9,7 miljoonaa dollaria. Tilastokakkosena on Sean Payton, joka saa tiettävästi kahdeksan miljoonan euron korvauksen valmentaessaan NFL-joukkue New Orleans Saintsia.

Krzyzewski on selvästi edellä toista yliopistovalmentaja Nick Sabania, joka valmentaa Alabaman amerikkalaisen jalkapallon joukkuetta. Saban on toiseksi parhaiten palkattu yliopistovalmentaja 7 miljoonan dollarin tilillään.

Toiseksi korkeimmin palkattu yliopiston koripallovalmentaja Rick Pitino tienaa noin hieman päälle 5,7 miljoonaa dollaria.

NBA:n viime kauden kovapalkkaisin valmentaja oli Doc Rivers 7 miljoonan dollarin vuosituloilla.