Lappeenrannan Namika lähtee kauden viimeiseen kotiotteluunsa ilman paineita. Sen sijaan Kouvot lähtee otteluun paineet niskassaan.

Kouvot, Vilpas sekä Namika Lahti käyvät kovaa taistelua viimeisestä playoff-paikasta, ja Kouvoilla on Lappeenrannassa lähes pakkovoiton paikka.

Odotettavissa lienee kiihkeä ottelu, johon oman panoksensa antanee Matt Gibsonin kauden ensiesiintyminen entisessä kotisalissaan. Namika voi lähteä otteluun rennosti kiusaa tehden, ja joukkue halunneekin antaa kotiyleisölleen viimeisen näytön osaamisestaan.

– Kouvot on tänä keväänä se lauma, joka on syttynyt hurmokseen juuri oikealla hetkellä. Toki täsmähankinnat Ville Kaunisto ja meille rakas Matt Gibson ovat nostaneet materiaalin pudotuspeleihin kuuluvaksi. Paineitta pelaamisessa on omat riskinsä, mutta uskon meidän joukkueen esiintyvän edukseen kauden viimeisessä kotiottelussa, jossa samalla varmasti jätetään jäähyväisiä Urheilutalon ympäristölle useamman namikalaisen osalta, Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi toteaa seuran sivuilla.