Lappeenrannan Namikan kausi tuli päätökseen keskiviikkona ja lappeenrantalaisten lopulliseksi sijoitukseksi jäi 11. sija. Joukkue taisteli pitkään pudotuspelipaikasta, mutta lopulta se jäi tällä kertaa haaveeksi.

Lappeenrannan Namikan kausi päättyi Honka-tappioon.

– Ensimmäisellä puoliajalla oli vähän vaikeuksia tahtotilan kanssa, mutta loppujen lopuksi saimme pelin aikaiseksi. Pitää nostaa joukkueelle hattua meidän viimeaikaisten tapahtumien ja historian jälkeen. Ei varmasti ollut helpoin tilanne, mutta saimme kuitenkin pelin aikaiseksi, Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi mietti joukkueen videolla.

Kauden osalta Tuovi oli ymmärrettävästi pettynyt.

– Pettymys on ensimmäinen asia ja parempaa tavoiteltiin. Tällä kaudella jäimme vähän vajaaksi tietyissä asioissa eikä hiouduttu sellaiseksi joukkueeksi, joka olisi pitänyt playoff-paikkaan hioutua. Nämä asiat pitää hyväksyä ja joukkueen tarina päättyi nyt tähän. Tuloksellisesti ei mikään ruusuisin kausi, mutta varmasti paljon hyviä hetkiä ja ehkä tämän kauden tulokset hahmottuvat yksittäisten pelaajien muodossa tulevaisuudessa, Tuovi katsoi eteenpäin.