Mikko Koiviston Royal Hali Gaziantep aloittaa EuroChallengen final fourin torstai-iltana kohtaamalla Reggio Emilian. Koivisto lähtee turnaukseen lämpöisenä, sillä alla on 22 pistettä viime viikonlopun ottelusta.

Koivisto myöntää, että hyvä peli tuli tärkeään paikkaan.

– Oli tärkeä saada hyvä onnistuminen. Tähän asti on mennyt vähän vaihtelevasti ja tekee hyvää itseluottamukselle saada tuollainen peli alle, Koivisto kertoo SuomiKoris-sivustolle.

– Itselleni se oli tärkeä onnistuminen ja näyttöpaikka myös valmentajille ja joukkuekavereille, että pystyn pelaamaan. Joukkueessa on ollut pikkuvaivoja ja toiset saivat näyttömahdollisuuden ja oli hyvä, että käytin sen hyväksi.

Jos pelit ovat alkaneet kulkea mallikkaasti, niin myös pelikentän ulkopuolella Koivisto on sopeutunut hyvin.

– Olen viihtynyt tosi hyvin eikä minulla ole ollut mitään ongelmia. Olen sopeutunut sekä kentän sisä- että ulkopuolella ja kaikki pelaajat ja seurajohto on ollut todella ymmärtäväisiä. He ovat auttaneet ja tukeneet minua paljon, Koivisto kiittelee.

Torstai-iltana Gaziantep taistelee paikasta EuroChallengen finaaliin ja Koivisto tiedostaa ottelun panokset.

– Seura ja pelaajat arvostavat EuroChallengea todella paljon ja tämä on tosi iso juttu. Omalle kohdallekaan ei ole uralla tällaisia pelejä Suomen mestaruuksia lukuun ottamatta osunut.

Reggio Emilian-Royal Hali Gaziantep –ottelun voittaja kohtaa finaalissa Szolnoki Olaj-Triumph Lyubertsy –otteluparin voittajan.

Salttu Forsström