Korisliigassa viidenneksi sijoittunut Karhu on tehnyt kaksi pelaajasopimusta.

Karhu ja Markus Molenius halusivat käyttää sopimuksessa olleen option, jolla Molenius jatkaa Karhussa kaudella 2014-2015.

Molenius pelasi kaudella 2013-2014 45 ottelua, tehden 7 pistettä ja ottaen 2,6 levypalloa per ottelu. Hän oli tarkka kakkosissa, upottaen ne 60,7 prosentin tarkkuudella. Lisäksi hän oli joukkueensa tarkin vapaaheittäjä, tarkkuudella 82,8 %.

Myös takamies Bojan Sarcevic on allekirjoittanut sopimuksen Karhun kanssa. Sarcevicin sopimus käsittää pelikaudet 2014-15 ja 15-16. Menneellä kaudella Bojan tehtaili 47 ottelussa tehot 9 pistettä ja 3 levypalloa. Lisäksi hän oli Karhun paras syöttelijä 3,4 passin keskiarvolla, ja paras riistäjä 1,7 riiston keskiarvolla.

Karhun koripallojaoston puheenjohtaja Mika Perälä ja taustaryhmän puheenjohtaja Vesa Ojala olivat uusiin sopimuksiin tyytyväisiä.

– Näillä nyt tehdyillä sopimuksilla on hyvä lähteä liikkeille, Perälä kertoo Karhun sivuilla.

– Valmentaja on vielä hakusessa, vaikka lähellä allekirjoitusta olemme olleet jo monta kertaa.

– Tuntuu siltä, että vapaana olevat valmentajat haluavat nyt odottaa kauden loppuun, sillä palkkapyynnit ovat olleet huimia, Perälä jatkaa.

– Kun kausi loppuu, saattaa valmentajakuviot loksahtaa paikalleen yllättävän nopeasti, Ojala uskoo. – Teemme koko ajan töitä taustalla, ja katsotaan mistä löytyy palapelin seuraava palanen, Ojala maalaa tulevia kuvioita.