Vilpas kiinnitti toisen amerikkalaispelaajansa ensi kaudeksi, kun Adam Constantine liittyy salolaisjoukkueen riveihin. Isokokoinen sentteri on ollut Vilppaan hankintalistalla jo parin vuoden ajan.

Päävalmentaja Mikko Tupamäki on luonnollisesti tyytyväinen saadessaan vihdoin Constantinen riveihinsä.

– Adam on pelaaja, jota olemme seuranneet jo muutaman vuoden ajan. Kyseessä on iso, kokoisekseen hyvin liikkuva ja urheilullinen pelaaja. Pystyy viimeistelemään tehokkaasti niin riman läheltä kuin sen yläpuoleltakin, ja tuo blokkiuhkaa puolustuspäähän. Ruotsissa pelaamansa kauden jälkeen kyseltiin miehen perään jo ensimmäisen kerran, ja viime vuonnakin miehen nimi pyöri kuvioissa, mutta silloin jäivät raha-asiat esteeksi, Tupamäki toteaa Vilppaan tiedotteessa.

Constantine on pelannut urallaan muun muassa Ruotsissa, Saksassa, Bulgariassa, Turkissa, Kyproksella ja Israelissa.

– 8,4 pisteen ja 4,4 levypallon keskiarvoilla 1. Bundesliigassa 24 matsia pelannut jätkä omaa Ruotsin ajaltaan yhteistä pelikokemusta myös toisen amerikkalaisemme, William Walkerin kanssa, mikä on aina positiivinen asia. Muutenkin voi sanoa, että Constantinelta löytyy vyöltään hyvällä menestyksellä tahkottuja kausia hyvissä sarjoissa, Tupamäki kertaa.