Oma kasvatti jatkaa Korikobrissa: ”Yksi tärkeimpiä palasia joukkueeseen”

© Kuva: Juha Tamminen

Korikobrat ja Panu Peltokangas ovat sopineet option käyttämisestä ensi kaudeksi.

21-vuotias, 198-senttinen ja 100-kiloinen sisäpelaaja on Korikobrien oma kasvatti, jolle viime kausi Korisliigassa oli ensimmäinen. Kauden tilastot olivat 1,8 pistettä ja 1,4 levypalloa keskimäärin yhdeksän minuutin peliajalla, ennätyspisteiden oltua 12.

Hän on aikaisemmin pelannut kaksi kautta Korikobrien I-divarijoukkueessa, kausilla 10-11 ja 11-12. A-junioreiden divarissa kaudella 10-11 hän esitteli potentiaaliaan tehden hurjat tilastot 14,3 pistettä ja 16,8 levypalloa.

– Hienoa, että Panu jatkaa Lapualla. Panu pelasi hienon ensimmäisen kauden Korisliigassa ja sai erinomaista oppia tulevalle kaudelle. Korikobrien omana kasvattina Panu on yksi tärkeimpiä palasia joukkueeseen. Viime kaudella Panu myös osoitti, että pystyy puolustamaan, jopa vitospaikan pelaajaa ja on siksikin joukkueelle erittäin tärkeä, Isot suomalaispelaajat, kun kuitenkin ovat aika vähissä, kertoo Korikobrien valmentaja Nenad Stefanovic Korikobrien sivuilla.

Korikobrilla on ennestään sopimukset Juho Nenosen, Ville Turjan ja Tuomas Viertolan kanssa. Joukkuetta valmentaa Nenad Stefanovic.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.