Miesten Korisliigassa viime kaudella kuudenneksi sijoittunut Tapiolan Honka on tehnyt pelaajasopimukset kahden ”syöttökuninkaan” kanssa. Joukkueen vahvuuteen liittyvät 28-vuotias amerikkalaistakamies Emmanuel Ubilla sekä 21-vuotias Honka-kasvatti Ville Puotila.

188-senttinen Ubilla on pelannut ammatikseen Euroopassa jo kaudesta 2010-2011 lähtien. Tshekin pääsarjassa vietettyjen kausien jälkeen mies siirtyi viime kaudeksi Hollannin liigaan Den Helderin riveihin, jossa irtosi Hollannin liigan syöttökuninkuus 5,7 koriin johtavan syötön keskiarvolla. Lisäksi Ubilla teki 12,1 pistettä ottelua kohden ja heitti kaaren takaa yli 40 prosentin tarkkuudella. Fairleigh Dickinsonin yliopiston kasvatti saapuu Suomeen syyskuun alussa.

Ville Puotila on Tapiolan Hongan oma kasvatti, joka pelasi viime kauden Järvenpäässä miesten I divisioonaa, ollen Divari A:n paras koriin johtavien syöttöjen antaja 3,8 keskiarvolla. Koko kesän Hongan harjoitusryhmään kuulunut 182-senttinen Puotila pelasi Hongassa viimeksi Korisliigan nousuun päättyneellä kaudella 2012-2013.

Viime kaudella Korisliigatunnelmaa seitsemän pelin verran haistellut 18-vuotias takamieslupaus Ville Wuorenjuuri jatkaa myös uraansa espoolaisseurassa. Hongalla on näin ollen ensi kaudeksi pelaajasopimukset yhdeksän pelaajan kanssa. Honka-paidan pukevat tulevalla kaudella ylleen Ubillan, Puotilan ja Wuorenjuuren lisäksi Villematti Kopio, Anton Odabasi, Joni Herrala, Tero Laitinen, Okko Järvi ja Henri Niemistö.