Korikobrat vahvisti rivejään, kun Pyry Rainamaa liittyi lapualaisjoukkueen riveihin. Rainamaan viime kausi meni ohi loukkaantumisen takia, joten mies lähtee kauteen intoa uhkuen.

Rainamaan mukaan siirto Korihaihin oli helppo.

– Viime kausi Korihaissa meni totaalisesti pieleen loukkaantumisten kanssa. Yritin tulla peleihin liian ennen ja siitä oli seurauksena koko loppukevään missaaminen. Operoinnin jälkeen kaikki on nyt kunnossa ja itselläni on kova halu treenata ja pelata ehjä kausi Korisliigassa. Nenad on entuudestaan tuttu samoin kuin lähes kaikki Kobrien kotimaiset pelaajat, joten Lapualle oli helppo lähteä, Rainamaa kertoo Korikobrien sivuilla.

Myös päävalmentaja Nenad Stefanovic on tyytyväinen uuteen sopimukseen.

– Olen valmentanut Pyryä aikaisemminkin ja olen erittäin iloinen, että Pyry teki sopimuksen Lapualle. Pyry on erittäin monipuolinen pelaaja, joka voi hyödyttää joukkuetta usealla eri tavalla. Meillä on nyt 10 pelaajasopimusta kasassa ja amerikkalaispelaajat sekä Givi saapuvat Lapualla viikonlopun aikana, joten ensi viikolla saamme täyden höyryn päälle, tuumii päävalmentaja Stefanovic