NBA:ssa pelattiin vilkkaasti perjantain ja lauantain välisenä yönä. New Yorkin paikallistaistossa Brooklyn kukisti New York Knicksin. Charlotten ja Atlantan kohtaamisessa tarvittiin puolestaan peräti kaksi jatkoaikaa ennen kotijoukkueen voiton ratkeamista.

Ison Omenan kauden ensimmäinen paikallistaisto ratkesi jo hyvissä ajoin. Brooklyn nykäisi karkuun jo avausneljänneksellä ja piti johtonsa Knicksin kirinpoikasesta huolimatta helposti loppuun asti. Nilkkavammasta toipuneen 29 pistettä nakuttaneen Deron Williamsin johdolla Nets katkaisi samalla Knicksin kolmen ottelun voittoputken Brooklynissa.

– Joka kerta kun he olivat nousemassa, me pistimme kolmosen sisään. Heittopeli oli mahtavaa, Nets-valmentaja Lionel Hollins hehkutti NBA.comille.

Loukkaantumisista kärsivän Oklahoma Cityn vaikea alkukausi sai jatkoa, kun edelleen puhtaalla pelillä porskuttava Memphis haki niukan voiton. Philadelphia puolestaan kärsi jo kuudennen peräkkäisen tappionsa, kun Chicago vei pisteet matkaansa. 76ersin kova loppuveto ei riittänyt ja joukkue on aloittanut kautensa huonoimmin yli 40 vuoteen.

– Löysimme tien voittoon. Loppujen lopuksi se on se mistä tässä on kyse, löytää jatkuvasti keinot raapia voittoja, Bulls-luotsi Tom Thibodeau summasi.

Ottelun korkeimman pistemäärän kirjasi oman piste-ennätyksensä 31 upottanut 76ersin Tony Wroten.

Charlotten ja Atlantan ottelussa tahkottiin peräti kaksi jatkoaikaa ja isäntien tehomieheksi nousi 34 pistettä takonut Al Jefferson, mutta sankarina juhlittiin kolmosen vain 2,7 sekuntia ennen toisen jatkoajan loppua upottanutta Lance Stephensonia.

– Tuollaisen ison heiton uppoaminen, siinä tuli paljon tunnetta ulos samalla, Stephenson hehkutti.

NBA:n yön tulokset:
Boston–Indiana 101–98
Brooklyn–New York 110–99
Detroit–Milwaukee 98–95
Toronto–Washington 103–84
Oklahoma City–Memphis 89–91
Phoenix–Sacramento 112–114
Utah–Dallas 82–105
Denver–Cleveland 101–110
Charlotte–Atlanta 122–119 (2. ja.)
Orlando–Minnesota 112–103 (ja.)
Philadelphia–Chicago 115–118