Shawn Huff nousi isoon rooliin, kun Ludwigsburg otti tärkeän voiton Saksan Bundesliigassa. Sasu Salin, Gerald Lee junior, Samuel Haanpää ja Mikko Koivisto sen sijaan katselivat viikonlopun pelejä sivusta.

Huff haki Saksan Bundesliigan sunnuntaikierroksella Ludwigsburgille arvokkaan voiton onnistuneella kakkosellaan vain kolme sekuntia ennen loppua. Huffin Ludwigsburg kuittasi Artlandin kotikentällä 72–71 (28–28

9)-voiton.

Huff otti pelin haltuunsa 11 sekuntia ennen loppua, jolloin hän nappasi puolustuslevypallon joukkueelleen Artland Dragonsin ohiheitosta. Vain kahdeksaa sekuntia myöhemmin Huffin kakkonen vei Ludwigsburgin ratkaisevaan johtoon, eikä Artland kyennyt enää aikalisän jälkeen kääntämään ottelua puolelleen.

Huff kuului joukkueensa parhaimmistoon keräämällä 24 minuutissa 11 pistettä, seitsemän levypalloa ja yhden riiston. Folarin Campbell oli 16 pisteellään voittajien tehomies. Huff on viimeistellyt kauden aikana joukkueelleen 12,1 pistettä ja 4,4 levypalloa ottelussa erinomaisin heittoprosentein (kakkoset 61,9%, kolmoset 48,6%).

Keskivartalovammasta toipuva Mikko Koivisto oli edelleen sivussa Gordon Herbertin luotsaaman Frankfurt Skylinersin kokoonpanosta, kun Skyliners kaatui Brose Baskets Bambergin vieraana 81–62 (33–31).

Nilkkavaivainen Sasu Salin katseli vaihtopenkiltä käsin, kuinka Union Olimpija Ljubljana nappasi arvokkaan voiton Adrianmeren liigassa kaatamalla bosnialaisen Igokean 72–70 (33–38).

Romanian liigassa Gerald Lee jr oli puolestaan lepovuorossa, kun CSU Asesoft Ploiesti kaatui kotikentällään Targu Muresille 82–85 (36–36).

Ville Tuomisen Bakken Bears jatkaa ylivoimaista työtään Tanskan Basketligaenin kärjessä. Sunnuntaina Bearsin hampaisiin jäi Hoersholm pistein 123-80 (69-38). Bears on voittanut kaikki kahdeksan pelaamaansa ottelua.

Samuel Haanpään Borås Basket jatkoi voittojaan Ruotsin Basketliganin häntäpään joukkueisiin lukeutuvan Örebron kustannuksella. Örebro tipahti Boråsin kyydistä pistein 96-75 (48-38). Haanpää oli Boråsin pelaavasta kokoonpanosta sivussa.

Ray Ailuksen Solna Vikings taipui puolestaan kotikentällään Sundsvall Dragonsia vastaan luvuin 80–113 (18–33).