Robert Arnoldin huippuilta ei riittänyt Joensuun Katajalle, kun se pisti hienosti kampoihin ranskalaiselle huippujoukkue Nanterrelle. Muista suomalaispelaajien joukkueista Borås ja Fraport Skyliners ylsivät voittoihin.

Kataja kiusasi tappioitta ollut Nanterrea aivan loppuun saakka ollen muutaman pisteen päässä viimeiselle minuutille asti, mutta ei pystynyt lopulta kaatamaan vastustajaansa. Nanterre otti ottelussa 102-92-voiton.

Katajan ykköstähtenä loisti peräti 42 pistettä tehnyt Arnold. Häntä säestivät 14 pinnaa upottanut Garrius Holloman sekä 12 pistettä merkkauttanut Kenneth Horton.

EuroChallengen ”suomalaislohkossa” kohtasivat Samuel Haanpään Borås sekä Ville Tuomisen valmentama Bakken Bears. Borås aiheutti Bearsille jo neljännen tappion ja näin EuroChallengen viime kauden sensaatiojoukkueen taival päättyi jo alkulohkoon. Borås voitti ottelun 90-70. Haanpää lukeutui Boråsin parhaimmistoon heittämällä 18 pistettä 31 minuutissa ja hän nappasi lisäksi seitsemän levypalloa ja antoi neljä syöttöä. Mikko Koiviston Fraport Skyliners otti sen sijaan selvän 80-58-voiton Okapi Aalstarista. Koivisto ei ollut saksalaisten kokoonpanossa.