Kaksi mestaruutta Bisonsin kahtena ensimmäisenä vuonna voittanut Martin Zeno, 29, palaa Loimaalle hieman yli vuoden tauon jälkeen. Bisonsin ja Zenon sopimus kattaa kaksi pelikautta, kuluvan kauden loppuun sekä kauden 2015-2016.

197-senttinen Texas Techin kasvatti ylsi Korisliigan runkosarjakaudella 2011/12 kymmenen parhaan joukkoon niin pisteissä (20,0), levypalloissa (8,3), syötöissä (3,1) kuin tehoindeksissäkin (19,7). Keväällä 2012 Zeno oli Korisliigan finaalien paras pistemies 21,5 pisteen ottelukeskiarvollaan.

Seuraavalla mestaruuskaudella Zeno palkittiin Korisliigan parhaana ulkomaalaispelaajana. Liukas laituri vei liigan korikuninkuuden upottamalla 22,4 pistettä ottelua kohden ja kietoi lisäksi joukkueelleen 6,9 levypallon, 3,8 syötön, 1,2 riiston sekä 0,9 blokin keskiarvot.

Zeno loukkaantui hieman ennen kuluvaa kautta ja on kuntouttanut itseään Amerikassa. Tarkkaa päivämäärää paluusta tositoimiin ei vielä osata antaa, mutta kuntoutus on sujunut erinomaisen hyvin. Zeno liittyy Biisoniperheeseen tammikuussa.

Bisons uutisoi sopimuksesta kotisivuillaan.