Korisliigan joulukuun pelaajaksi on nimetty joensuulaiselle Kataja Basketille tehokkaan kuukauden uurastanut amerikkalaislaituri Robert Arnold.

Kataja Basket nousi joulukuun aikana ryminällä Korisliigan häntäpäästä pudotuspelisijoille voittamalla kuukauden kaikki neljä otteluaan kotimaassa.

Suomessa toista kautta pelaava 198-senttinen, 26-vuotias Robert ”Reggie” Arnold oli Katajan moottori voittoisan joulukuun aikana. Arnold viimeisteli joukkueelleen 24,3 pistettä, 6,0 levypalloa, 4,8 syöttöä, 2,0 blokkia ja 1,8 riistoa ottelua kohden mainioin heittoprosentein (2p 57,8%, 3p 60,0%, 1p 75,0%).

Korisliigan lisäksi Arnold oli joulukuussa joukkueelleen kullanarvoinen myös EuroChallengessa. Arnold rankaisi kuun alussa ranskalaista Nanterrea 42 pisteen edestä ja viikkoa myöhemmin huseerasi belgialaista Mons-Hainautia vastaan 36 pisteellä.

Miesten Korisliigan kuukauden pelaajina on aiemmin tällä kaudella palkittu Karhun Greg Mangano (lokakuu) ja Kouvojen Jason Conley (marraskuu).