Surkeasti viime aikoina pelannut Cleveland Cavaliers on jälleen ollut liikkeellä pelaajamarkkinoilla, kun se hankki venäläissentteri Timofei Mozgovin riveihinsä.

Mozgov siirtyy Clevelandiin Denver Nuggetsin riveistä ja samalla Cleveland saa kaksi ensi kesän toisen kierroksen varausoikeutta. Denveriin päin matkaa sen sijaan ensi kesän toisen kierroksen varausoikeus.

Clevelandille tuli tarve hankkia sentteri, kun joukkueen ykkössentteri Anderson Varejao loukkaantui ja on loppukauden sivussa. Mozgov on aloittanut kaikki pelaamaansa 35 ottelua Denverin riveissä tehden keskimäärin 8,5 pistettä ja napaten 7,8 levypalloa sekä torjuen vastustajan heiton 1,2 kertaa. Hän on aiemmin pelannut myös New York Knicksin paidassa.

Mozgov on Clevelandin päävalmentaja David Blattille tuttu peluri, sillä Blatt valmensi aikanaan Lontoon olympiakisoissa Venäjää, jonka avainpelaajia Mozgov oli.