Tapiolan Honka joutuu edelleen tulemaan toimeen ilman Ronnie Clarkia, jonka toipumisaika loukkaantumisesta on ottanut takapakkia.

Tällä viikolla Clarkin suhteen kantautui huonoja uutisia, kun selvisi, että toipumisessa kestää oletettua pidempään. Näillä näkymin Clark on pois liigakentiltä vielä noin kuukauden päivät. Mahdollista korvaajaa Clarkille ei ainakaan vielä ole tiedossa, joten Honka pelaa toistaiseksi kahdella ulkomaalaisvahvistuksella. Clark on ollut sivussa marraskuun lopusta saakka ja sinä aikana Honka on voittanut ainoastaan yhden ottelun, kun se kaatoi viime kierroksella Kobrat.

Molemmat vahvistukset, Manny Ubilla ja Ike Udanoh, pelasivat Kobria vastaan vahvan pelin, kuten teki myös kaksikko Anton OdabasiVillematti Kopio. Tältä nelikolta odotetaan tehoja myös perjantaina Kouvolassa, mutta ennen kaikkea Hongan tulee voittaakseen onnistua joukkueena.