Atlantan voittoputki ei tunnu katkeavan millään ja samaan aikaan Cleveland ja Golden State venyttivät myös omaa voittoisaa taivaltaan. Lisäksi NBA:ssa nähtiin kovia tilastorivejä.

Kovimmat tilastot iski pöytään Miamin Hassan Whiteside, joka ylsi harvinaiseen tripla-tuplaan. Entistä harvinaisemmaksi sen tekee se, että kolmas tupla tuli blokeista, joita hän rekisteröi 12, joka on samalla Miamin seurahistorian ennätys. Lisäksi Whiteside merkkautti 24 minuutissa 14 pistettä ja 13 levypalloa Miamin voittaessa Chicagon.

LeBron James ja Kevin Durant kävivät keskinäistä kamppailuaan paremmuudesta ja peli kääntyi Clevelandin eduksi. James upotti 34 pistettä ja Durant 32. Monte Ellisin 36 pistettä ei auttanut Dallasia tarpeeksi, kun se hävisi vieraissa New Orleansille.

Atlanta nosti voittoputkensa jo 12 voittamalla Minnesotan ja Golden State voitti kotonaan Bostonin Klay Thompsonin heiluttaessa jälleen korisukkaa 31 pisteen edestä. San Antonio voitti kotonaan Milwaukeen ja Detroit hävisi vieraissa Portlandille, vaikka DJ Augustin heitti 35 pistettä.

Washington voitti vieraissa jatkoajan jälkeen Denverin, vaikka kotijoukkueen Ty Lawson heitti 31 pinnaa. Lawsonilla oli mahdollisuus viedä ottelu toisella jatkoajalla, mutta heitto päätössekunneilla osui eturautaan. James Harden rankaisi Lakersia 37 pisteen edestä ja vankisti asemiaan sarjan parhaana pistemiehenä.

NBA:n viime yön tulokset:
Chicago-Miami 84-96
Cleveland-Oklahoma City 108-98
Phoenix-Clippers 100-120
New Orleans-Dallas 109-106
Atlanta-Minnesota 112-100
Indiana-Orlando 99-106
San Antonio-Milwaukee 101-05
Toronto-Detroit 114-110
Golden State-Boston 114-111
Denver-Washington 115-117
Lakers-Houston 87-99