Chris Braswell ja Kobrat ovat tehneet loppukautta koskevan sopimuksen. Sopimuksessa on kahden viikon koeaika.

Braswell on 25-vuotias 206-senttinen ja 110-kiloinen 4-5 paikan pelaaja. Yliopistossa Pohjois-Carolinan Charlotten kasvatti teki parhaana vuotenaan tilastot 15,8/7,6. Ensimmäisen ammattilaiskautensa Braswell pelasi Japanin pääsarjassa Chiba Jetsin riveissä, jossa syntyivät tilastot 12,6/8,3. Kuluvalla kaudella Braswell on pelannut Uruguayssa, jossa kuudessa ottelussa syntyi tilastot 19,8/8.

Stephen Lumpkinsin loukkaannuttua olemme hakeneet hänelle korvaajaa ja pari kaveria onkin käynyt pelaamassa muutaman ottelun, mutta heidän pelipaikkansa ei kuitenkaan ole ollut se mitä haemme. Chris on iso, hyvin liikkuva ja omaa myöskin heittotaitoa. Ensimmäisten harjoitusten perusteella olen tyytyväinen hänen asenteeseensa ja peli-ilmeeseen kentällä, Kobrien valmentaja Derrick Crayton toteaa seuran sivuilla.