Ranskan maajoukkueen ja Chicago Bullsin tähtisentteri Joakim Noahille on annettu tämän viikon loppuun saakka aikaa antaakseen vastauksensa osallistumisestaan ensi kesän EM-kisoihin. Näillä näkymin Noahia ei nähdä Susijengin kiusana.

Noah ei ole vielä antanut lopullista vastaustaan, mutta ranskalaiselle L’Equipelle antamassaan haastattelussa hän myöntää, etteivät kisat ole tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä.

– Pelaaminen Ranskalle on upea kokemus, niin kuin olen aina sanonut. Se ei ole kuitenkaan koskaan ollut etusijalla. Olen aina ollut hyvin rehellinen siitä, mutta jotkut pelaajat ja ihmiset eivät ymmärrä sitä, viime vuonna NBA:n parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi valittu Noah toteaa.

– Urani on etusijalla. Ennen kuin teen päätökseni, minun täytyy puhua arvostamieni pelaajien kanssa. Tällä hetkellä minulla ei ole maajoukkueen joukkueenjohtajalle vastausta, Noah toteaa.

Ranskan päävalmentaja Vincent Colletin mukaan Noah ei pysty osallistumaan Rion olympialaisiin, mikäli ei ole mukana EM-kisoissa. Noahinkin puuttuessa Ranskalla on kova etukenttä, sillä pitkien miesten osastolta löytyvät muun muassa Rudy Gobert, Alexis Ajinca, Joffrey Lauvergne, Ali Traore sekä Florent Pietrus.