Kauhajoen Karhun Aleksi Huuskonen pelasi Korisliigan runkosarjan viimeisellä kierroksella KTP Basketia vastaan uransa 300. runkosarjaottelunsa pääsarjassa. Huuskonen aloitti pääsarjauransa kasvattajaseuransa Äänekosken Huiman kohdatessa Hongan joulukuussa 2003, ollen silloin kaikkien aikojen nuorin pelaaja ylimmällä sarjatasolla, 15 vuotta, 7 kuukautta ja 2 päivää.

Liigatasolla 26-vuotias Huuskonen on edustanut Huiman lisäksi Tampereen Pyrintöä, Lapuan Korikobria ja Kauhajoen Karhua. Hän on tehnyt peleissään 1613 pistettä (keskiarvo 5,4). Yhden ottelun ennätykset ovat 23 pistettä, 14 levypalloa ja viisi syöttöä. Nuorten maajoukkueissa hän on pelannut 57 ottelua ja heittänyt niissä 11,2 keskiarvolla 637 pistettä.

Tällä kaudella 188-senttisen takamiehen keskiarvot Korisliigassa ovat 2,1 pistettä ja 1,4 levypalloa.