Vilpas solmi toisen merkittävän pelaajasopimuksen tällä viikolla. Juho Nenosen lisäksi seura teki avauksensa jenkkimarkkinoilla hankkimalla liigaryhmäänsä korintekovoimaa laiturin paikalle. 198-senttinen Darryl Partin saapuu Suomeen Tanskan pääsarjasta, jossa mies teki jäätävää jälkeä päättyneellä kaudella. 27-vuotias Partin voitti Tanskan korikuninkuuden komealla 27 pisteen keskiarvolla Kööpenhaminan SISU:n riveissä.

SISU selviytyi Partinin johdolla Canal Digital Ligaenin pudotuspeleihin sijalta seitsemän (10-17), mutta ensimmäisellä kierroksella tuleva mestari Horsens IC oli liian kova ja passitti pääkaupunkilaiset kesälomalle voitoin 3-0. Partinille kausi oli ensimmäinen vanhan mantereen puolella.

Partin aloitti yliopistouransa LaSallessa, mutta siirtyi kahden kauden jälkeen Boston Universityn paitaan. Seniorikaudellaan 2011-2012 Partin oli oman konferenssinsa kakkostykki huimalla 19.6 pisteen keskiarvolla ja hänet valittiin America East konferenssin vuoden pelaajaksi.

Itärannikon yliopistomaailmasta laitahyökkääjä siirtyi NBA:n kehitysliigaan Fort Wayne Mad Antsin joukkueeseen ja sieltä tie vei viime kaudella Eurooppaan ja Tanskan pääsarjaan. SISU:n riveissä syntyi 27 pisteen ohella tehot 5.4 levypalloa, 1.6 syöttöä ja 2.2 riistoa per peli. Heittotarkkuuteen ei jäänyt valitettavaa – kakkoset upposivat 58.5%, kolmoset 39.1% ja vaparit 80.0%.