Euroliigan voittaneen Real Madridin pelaajat ovat saaneet mukavasti lompakon täytettä tällä kaudella ja mahdollisuus on vielä merkittäviin lisätienisteihin.

Real Madrid juhli Euroopan ykkösjoukkueen titteliä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen. Senpä kunniaksi seurajohto antoi jokaiselle pelaajalle peräti 100 000 euron voittobonuksen. Ja lisäksi vielä kultaiset Rolex-kellot. Jo aiemmin Real Madrid oli voittanut Espanjan cupin, joka kartutti pelaajien pankkitilejä 60 000 eurolla.

Vaikka tilille on tipahdellut ihan mukavasti mammonaa kauden aikana, niin pelaajilla on vielä yksi porkkana jäljellä, sillä Espanjan liigan mestaruudesta pelaajille on luvattu toiset 100 000 euroa. Sitä yrittää estää Sasu Salin, kun hänen edustamansa Gran Canaria kohtaa ACB-liigan pudotuspelien avauskierroksella madridilaisjoukkueen.