Helsinki Seagulls on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen pelintekijä Antto Nikkarisen kanssa.

Nikkarisen sopimus on viikon sisään jo toinen merkittävä pelaajarekrytointi helsinkiläisiltä. Viime viikolla Timo Heinonen liittyi lokkiparveen.

24-vuotias Nikkarinen pelasi kaksi edellistä kautta Loimaan Bisonsin riveissä. Joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuulunut pallotaituri saavutti Loimaan vuosien aikana Korisliigan hopeaa ja pronssia, ja pelasi edukseen kovissa europeleissä.

Päättyneellä kaudella Pussihukkien kasvatti urakoi Korisliigassa 3,1 syöttöä ja 6,8 pistettä ottelua kohden. Toistaiseksi parhaalla liigakaudellaan 2012 – 2013 Nikkarinen jakeli peräti 4,9 syöttöä ottelua kohden ja tehtaili pisteitä keskiarvolla 12,6.

– Viime kausi oli vähän vaikea, kun pelasimme Bisonsin kanssa niin valtavan määrän otteluita. Odotan tulevaa kautta Seagullsin riveissä innolla ja tiedän, että pystyn vielä kehittymään pelaajana. Tämähän on melkein kuin kotiin tulisi, toteaa Vantaalta kotoisin oleva Nikkarinen Seagullsin tiedotteessa.

Nikkarisen sopimuksen jälkeen Helsinki Seagullsilla on neljä pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Muut sopimuspelaajat ovat Timo Heinonen, Carl Lindbom ja Antti Niskanen. Joukkueen päävalmentajana jatkaa Mikko Larkas.