Susijengin kolmostykki luottavaisena Belgia-otteluihin: ”Olemme hyvässä vaiheessa”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen koripallomaajoukkue jatkaa harjoitusotteluitaan perjantaina ja lauantaina, kun se kohtaa vieraskentällä Belgian. Molemmat joukkueet ovat esiintyneet varsin pirteästi ensimmäisissä harjoitusotteluissaan.

Suomi aloitti harjoitusottelut kaatamalla Tampereella hallitsevan Euroopan mestari Ranskan ja sen jälkeen pelasi tasaisen pelin EM-kakkosta Liettuaa vastaan.

– Olemme hyvässä vaiheessa. Olemme saaneet peleissä vähän systeemejä jokaisen päähän, Susijengin tehokkain pelaaja kahdessa edellisottelussa ollut Sasu Salin kertoo SuomiKoris-sivustolle.

Salin valottaa, että Henrik Dettmann on luottanut valmistautumisessa tuttuun ja turvalliseen.

– Aika samalla konseptilla ”Henkka” on vetänyt. Uudet jätkät vaativat vähän aikaa, että oppivat uusia juttuja.

Belgia on pelannut kolme harjoitusottelua voittaen Hollannin ja Kreikan sekä hävisi niukasti Espanjalle. Salin tiedostaa vastustajan kovuuden.

– Voitti Kreikan ja hävisi Espanjalle kolme pinnaa. Siellä on muutama Espanjan sarjasta tuttu pelaaja. Atleettinen joukkue ja juoksee kenttää. Voi olla meille match-upina hyvä vastus.

– Emme olleet ennen Ranska-peliä käyneet läpi vastustajaa yhtään. Siinä katsottiin, missä meidän joukkue menee. Liettua-pelissä pystyimme vähän hakemaan enemmän hyökkäyspään juttuja. Puolustuksen systeemi on jokaisella niin hyvin mielessä, että sitä ei tarvitse niin tarkkaan käydä läpi, Salin heittää.

Jesse Happonen


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.