KTP-Basket on vahvistanut rivejään 190-senttisellä amerikkalaistakamiehellä. Viime kauden päätteeksi Tsekin liigan vuoden pelaajaksi valittu Lamb Autrey on monipuolinen ja urheilullinen pelintekijä, jonka alkuperäinen pelipaikka oli lähempänä koria.

Yliopistosarjoja kolunnut Autrey pelasi viime kaudella ensimmäisen kerran ammattilaisena, Tshekissä. Huikea kausi päättyi valintaan vuoden pelaajaksi, vaikka joukkueensa BK Lions jäikin puolivälieriin.

Autrey osoitti monipuolisuutensa sijoittumalla liigan kuuden parhaan joukkoon niin pisteissä, levypalloissa kuin syötöissäkin.

Pistekeskiarvo 16,7 syntyi mukavalla 53,2 prosentin pelitilanneheittotarkkuudella ja pelikavereille lähti 4,4 namupassia ottelua kohden. Erikoisin suoritus on kuitenkin 7,4 levypallon keskiarvo, jolla pelintekijä sijoittui koko liigassa kuudenneksi.

Kertaalleen koko osaaminen sattui myös samaan otteluun ja Autrey kirjautti himoitun tripla-tuplan lukemilla 20/13/10s. Tsekin kaudella kolmosiakin lähti ilmaan jo keskimäärin 2,7 ottelua kohden ja sukka löytyi 33 prosentin tarkkuudella. Autrey voitti myös sarjan riistotilaston keskiarvolla 2,1.

Lähde: KTP:n verkkosivut