KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov on vaikuttunut KTP:n tuoreimman hankinnan Lamb Autreyn monipuolisuudesta ja asenteesta.

– Autrey on hieman erilainen pointti kuin mitä Kotkassa on parina viime kautena nähty. Isompi, urheilullinen, taitava pallon kanssa ja luonnollinen johtaja. Hän on älykäs pelaaja ja erittäin hyvä yksi vastaan yksi –tilanteissa.

– Puolustuksessa hän on ulottuva ja pystyy puolustamaan eri pelipaikkoja. Viime kaudella syntyi kovaa jälkeä Tsekeissä ja sain sieltä hyvät referenssit. Hänen kerrotaan olevan erittäin motivoitunut ja laittavan joukkueen eteen aina kaikki likoon. Autreyn kanssa puhuessa vakuutuin, että hän on juuri oikea pelaaja meille, Mirolybov taustoittaa KTP:n verkkosivuilla.

KTP on nyt kiinnittänyt joukkueeseen kolme ulkomaalaispelaajaa. Autrey vahvistaa takamieskaartia, Sefton Barrett laituriosastoa ja Alex Herrera tuo voimaa korin alle. Rapakon takaa etsitään vielä yhtä isoa pelaajaa.

Suomalaisten osalta KTP:n verkot ovat edelleen vesillä. Sopimukset seura on solminut Joonas Lehtorannan, Mike Poundsin, Miki Kuusiston, Vili Nymanin, Mikael Aallon, Joonas Pentin ja Joona Tuomalan kanssa.

Lähde: KTP:n verkkosivut