Pelaajalegendan poika mukaan Liettuan EM-ryhmään

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Liettua on nimennyt miehistönsä tuleviin EM-kisoihin ja mukana nähdään mielenkiintoinen nimi, kun legendaarisen Arvydas Saboniksen poika on mukana joukkueessa.

19-vuotias Domantas Sabonis pelasi viime kaudella ensimmäisen vuotensa Gonzagan yliopistossa USA:ssa. Vaikka Sabonis ei ole yltänyt aivan isänsä 221 sentin mittaan, niin pojallakin on vartta 208 senttiä.

Muut Liettuan pelaajat EM-kisoissa ovat Mantas Kalnietis, Deividas Gailius, Jonas Maciulis, Renaldas Seibutis, Antanas Kavaliauskas, Paulius Jankunas, Robertas Javtokas, Jonas Valanciunas, Mindaugas Kuzminskas, Arturas Milaknis ja Lukas Lekavicius.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!