Suomi otti hienon voiton Venäjästä maanantaina ja lohkon muissa otteluissa voittoihin ylsivät Bosnia-Hertsegovina ja Ranska.

Bosnia-Hertsegovina avasi voittotilinsä kaatamalla Suomen voittaneen Israelin dramaattisten vaiheiden jälkeen. Israel johti ottelua parhaimmillaan 16 pisteellä, mutta Bosnia-Hertsegovina kuroi eron kiinni ja Elmedin Kikanovic iski Bosnia-Hertsegovinan tasoihin kolmosellaan tasoihin summerin soidessa. Kikanovic toimi ratkaisijana myös jatkoajalla, kun hän nosti voittokorin 0,2 sekuntia ennen loppua.

Toisessa ottelussa Puola piti Ranskaa tiukoilla, mutta Ranska nappasi lopulta 69-66-voiton. Puolalla oli vielä viimeisellä sekunnilla mahdollisuus tulla tasoihin, mutta Marcin Gortatin kolmonen jäi rautoihin.

Lohkossa Ranska on ainoa puhtaan pelin joukkue ja Israel sekä Puola ovat voittaneet kaksi ottelua. Suomi ja Bosnia-Hertsegovina tulevat perässä yhdellä voitolla. Joukkueiden välinen keskiviikkoinen ottelu on molemmille äärimmäisen tärkeä, sillä ottelun voittaja on lähellä jatkopaikkaa.