Serbian ykköstähti Milos Teodosic pyöritti joukkueensa peliä jälleen ansiokkaasti, vaikka Suomen puolustus pystyi pitämään hänet kahdeksassa pisteessä. Teodosic myönsi, että Susijengi teki Serbian pelaamisen vaikeaksi.

Suomi piti Serbiaa tiukoilla ja johti ottelua parhaimmillaan seitsemällä pisteellä. Suomi sai Serbian horjumaan, mutta lopulta joukkue pystyi puristamaan voiton ottelusta.

– Tämä oli meille hyvin vaikea peli. Aloitimme hermostuneesti ja Suomi sai kolmosia sisään. Toisella puoliajalla pelasimme hyvin. Se on se taso millä meidän pitäisi pelata ja miten pelasimme MM-kisoissa. Meidän täytyy nyt unohtaa tämä peli ja keskittyä Tshekki-otteluun, Teodosic totesi ottelun tauottua.

Moni on nostanut Serbian jo kisojen ykkössuosikiksi ohi Ranskan, mutta Teodosicin mukaan joukkue ei ota siitä taakkaa.

– Emme tunne sellaisia paineita. Täällä on paljon hyviä joukkueita kuten Ranska ja Espanja. Täällä on paljon hyviä joukkueita jotka pelaavat hyvää koripalloa. Mielestäni tällä hetkellä ei ole yhtä suosikkia, Teodosic pohti.

Salttu Forsström, Lille